Safari foto workshop | Oostvaardersplassen (Natuurreservaat)

datum: vrijdag 21 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Safari foto workshop | Oostvaardersplassen Natuurreservaat

De foto safari in Afrika (of ergens anders) is gepland en geboekt. Voor velen de reis van je leven en een eenmalige unieke ervaring! Of het nu de Masai Mara, Serengeti, Kruger, South Luangwe of de kleinere en gevarieerde parken van Oeganda zijn. Eén ding is zeker: Afrika overweldigt en de natuur is spectaculair. Hoe bereid je je voor op het moment dat die 1ste leeuw door je heen lijkt te staren, die massieve olifant op de weg blijft staan of die enorme kudde wildebeesten aan je voorbij trekt?
Mogelijk heb je speciaal voor deze reis foto apparatuur gekocht of ben je van plan dat te gaan doen? Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe frustrerend het kan zijn om thuis te komen en net niet die foto te hebben gemaakt die je had verwacht. Natuurlijk heb je te maken met de mogelijkheden en beperkingen van je camera en je vaardigheden. Maar daaronder zit toch vaak een andere reden, die je nog niet herkent:
De adrenaline beperking..
Na tientallen foto safari’s in Afrika weet ik dat je je nooit 100% kunt instellen op die fotogenieke momenten, want ze zijn altijd onverwacht. Maar toch zijn er tips & trucs waarmee je je kunt voorbereiden. Die heb ik verwerkt in de workshop intuïtief fotograferen. De insteek van deze workshop is het omgaan met het onverwachts oog in oog staan met wilde dieren. direct. Gelukkig hebben we in Nederland een gebied met een ruime diversiteit aan dieren waar je het safari-gevoel kan ervaren . En dat gebied is:
De Oostvaardersplassen
Een plek bij uitstek waar ik je kan helpen oefenen met adequaat reageren op dat ultieme foto-moment Omdat de focus ligt op het leren kijken en het omgaan met de omgeving maakt het niet uit wat voor camera je gebruikt, van luxe spiegelreflex met zoomlenzen, compact camera, of een tablet of smart phone.
Het enige wat nodig is, is interesse in de natuur en je omgeving en de behoefte om dat wat je ziet vast te leggen!
Deze workshop wordt een beperkt aantal keer gegeven met een maximale inschrijving van 8 mensen per datum. Schijf je dan ook snel in!

bron: https://www.facebook.com/events/248514098919273/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad