Schrijfworkshop in galerie | Tiny's Galerie

datum: vrijdag 21 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Schrijfworkshop in galerie | Tinys Galerie

Mijmeren op papier
Workshop Creatief schrijven €15 euro

De Grieken gebruikten het schrijven al om tot nieuwe inzichten te komen en een gezonder leven te leiden. Schrijven is een middel om je even terug te trekken en tot rust te komen. Ook in deze tijd is schrijven een heilzame tegenhanger van ons vaak jachtige leven.

“Je moet het een keer ervaren hebben om te weten wat Creatief schrijven met je doet”, zo zeiden eerdere deelnemers. Daarom is er op vrijdag 21 april gelegenheid om in het mooie atelier van Tiny de Bruin een ochtend samen te schrijven en te delen. Zo kun je ontdekken wat schrijven voor jou kan betekenen.
De workshop wordt geleid door Truus van Keulen, De Schrijverij.

De ochtend is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er onder de oppervlakte in je leeft. Eigen thema’s ontdekken, speelsheid hervinden, beperkende overtuigingen loslaten en mooie herinneringen boven laten komen. Schrijven is een manier om bij diepere lagen in jezelf te komen zonder erin te verdrinken. Voor je het weet ontdek je een nieuw spoor. En het fijne is, je hoeft helemaal geen schrijftalent te hebben; iedereen kan het.

Nieuwsgierig geworden? Kom kennismaken.
Van harte uitgenodigd!
Om 10.00 uur staat de koffie klaar. Van 10.15 uur tot 12.15 uur gaan we schrijven.

Info en aanmelden: tiny.debruin@paintedfeelings.nl / 06-26218615
deschrijverij@solcon.nl / 06-22859961

bron: https://www.facebook.com/events/1897544037188922/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad