Specifieke getuige gezocht plofkraak Lelystad

maandag 9 mei 2016

Lelystad - In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 mei heeft er een plofkraak plaatsgevonden bij een pinautomaat op de Weversstraat. Daarbij werden twee verdachten aangehouden. In dit onderzoek zoekt de recherche naar een specifieke getuige die mogelijk meer informatie heeft over het vervoermiddel van de daders.

Specifieke getuige

De recherche is op zoek naar een vrouw die aan een andere getuige vertelde dat ze voorafgaand aan de plofkraak een voor haar onbekend voertuig voor haar woning had zien staan. Haar identiteit is onbekend en de recherche roept haar op zich te melden. Haar informatie kan belangrijk zijn voor het onderzoek.

Informatie

Ook alle andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek is welkom. De recherche is ook op zoek naar meer informatie over de donkerkleurige motorscooter waar de aangehouden verdachten op zaten. Mogelijk dat deze ergens geparkeerd heeft gestaan of dat mensen de scooter voorafgaan aan de plofkraak hebben zien rijden met twee of drie personen erop. Ook informatie over andere voertuigen die die nacht in de omgeving van het Lelycentre zijn opgevallen, kunt u doorgeven aan de recherche.

Uw tip!

Bent u die vrouw die een onbekend voertuig voor haar woning heeft zien staan vlak voor de plofkraak? Of weet u meer over het voertuig/ voertuigen van de daders? Neem dan contact op met recherche Lelystad via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0700-8000.

 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad