Schot gehoord in natuurpark

zondag 31 augustus 2014

Lelystad - Zondagochtend 31 augustus rond 08.30 uur zijn twee mannen aangehouden op de Oostranddreef. De mannen worden verdacht van wapenbezit.

Die ochtend kwam er een melding binnen van een getuige die inhet natuurpark aan de Meerkoetenweg een knal had gehoord. De getuige gaf aan dathet leek op een schot afkomstig van een vuurwapen. Ook had hij kort daarna eendonkere auto, met twee personen erin zien wegrijden. Agenten zagen direct daarophet voertuig rijden op de Larserweg. De bestuurder gaf bij het zien van depolitie flink gas en ging er vandoor. Bij de Oostranddreef zagen ze het voertuighalf in de berm stilstaan en de twee inzittenden gingen er te voet vandoor. Eenverdachte kon na een korte achtervolging worden aangehouden. De andere verdachtehield zich schuil in de rietkraag van een nabijgelegen sloot. Ook hij werdaangehouden.In het voertuig werd een gasalarmpistool aangetroffen. Het wapen ende auto zijn in beslag genomen. Het tweetal, een 20-en een 25-jarige man uitLelystad, zitten nog vast.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad