Update onderzoek Lelystad, opnieuw twee verdachten aangehouden

woensdag 24 juni 2015

Lelystad - In het onderzoek naar de twee zwaargewonden mannen op de Kamp zijn woensdag 24 juni nog twee personen aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het incident.

Zaterdagavond 20 juni kwam rond 23.40 de melding van tweezwaargewonde mannen op de Kamp. Enige tijd later kwam een melding van eengewonde man in een woning aan de Voorstraat. In die woning bleek niet n, maartwee mannen aanwezig te zijn,die beiden steekwonden hadden. De mannen op deKamp bleken gewond te zijn geraakt door vuurwapengeweld.

De vier werden naar een ziekenhuis gebracht en aangehouden. Envan hen, een 25-jarige man uit Lelystad, ligt nog in een ziekenhuis. De anderedrie, een 30-jarige Lelystedeling, een 28-jarige man uit Almere en een 29-jarigeman uit Utrecht, zitten vast op het politiebureau. Alle vier worden vandaag,woensdag 24 juni, voorgeleid bij de rechter-commissaris die beslist of hetvoorarrest verlengd wordt. De 50-jarige man uit Lelystad die ook zaterdag 20juni werd aangehouden, is heengezonden. Hij blijft verdachte.

De recherche startte zaterdag direct na hetincident een groot onderzoek. In dat onderzoek kwamen nog twee personen naarvoren die woensdag 24 juni werden aangehouden. Zij zijn mogelijk ook betrokkenbij het incident.

Het is nog steeds niet duidelijk wat zich precies op de Kamp heeftafgespeeld. Het onderzoeksteam is op zoek naar mensen die wellicht iets gezienof gehoord hebben die zaterdagavond 20 juni. Ook zoekt het onderzoeksteamgetuigen die de twee mannen, die in de woning op de Voorstraat zijnaangetroffen, hebben zien lopen van de Kamp naar de Voorstraat. Vermoedelijkzijn ze door de wijk gegaan.

Alle informatie kan gedeeld worden met het onderzoeksteam via 0900-8844 ofhetonlinemeldformulier. Anoniem reageren kan via meld Misdaad Anoniem 0800-7000.Verder is er de mogelijkheid contact te leggen met het Team Nationale CrimineleInlichtingen via 079-3458999.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad