Verwarde man aangehouden

dinsdag 7 oktober 2014

Lelystad - Maandagavond 6 oktober rond 18.30 uur hielden agenten een man aan die gedreigd had met een steekwapen en een man geslagen had.

Rond 18.30 uur kwam de melding dat een man in de omgeving van de Rode Klifuit de bosjes was gekomen en twee vrouwen had bedreigd met een steekwapen. Detwee vrouwen kwamen fietsend vanaf de Val van Urk en sloegen rechtsaf de RodeKlif op. Ter hoogte van een verbouwing op de Rode Klif, kwam de man de vrouwentegemoet. Nadat de man de vrouwen had bedreigd, zijn ze richting van defietsbrug naar het Lelycentre gefietst. Hier hebben de vrouwen nog achteromgekeken en zagen ze dat de man mogelijk door een vrouw werd aangesproken.

Tegelijkertijd kwam de melding dat de man op het Spiek tegen een auto hadgeschopt. Agenten gingen naar het Spiek toe en werden daar aangesproken door eenman die net daarvoor door de verdachte uit het niets was geslagen.

Na de brug van de Rode Klif zagen agenten de onbekende man lopen en hieldenhem aan. Tijdens de fouillering troffen zij een steekwapen aan. Bij hetoverbrengen naar het politiebureau uitte de man, 49 jaar uit Nagele, meerderebeledigingen en bedreigingen naar agenten. De man zit vast, een nader onderzoekis ingesteld.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar deze specifieke vrouwelijke getuige, die mogelijkhet incident heeft zien gebeuren. Heeft u iets gezien dat met dit incident temaken kan hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad