Woensdag in Bureau Flevoland

dinsdag 7 juni 2016

Lelystad - In Bureau Flevoland, het regionale opsporingsprogramma op Omroep Flevoland, vragen politie en justitie aandacht voor misdrijven. In de aflevering van woensdag 8 juni vragen zij de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

Bejaarde vrouw van haar tas beroofd

Op Koningsdag, woensdag 27 april, liepen een 86-jarige vrouw en haar buurvrouw met hun rollators over het Ravelijn in Lelystad. Een man hield hen tegen en probeerde de tas van het slachtoffer te stelen. Daar was zij niet van gediend en gaf hem een klap. Het lukte de straatrover wel om haar tas mee te nemen. De man is vastgelegd op bewakingsbeeld.

 

Gestolen auto aangetroffen in Lelystad

Donderdagmiddag 7 januari werd de jas, met daarin de autosleutel, van een man uit Nijeveen gestolen toen hij op zijn opleiding was in Driebergen. Zijn auto bleek weg te zijn. De volgende dag, vrijdag 8 januari, zag een buurtbewoner de auto op de hoek van De Peel en het Rijnland staan. Er worden beelden van de verdachte getoond.

Bureau Flevoland is woensdagmiddag om 17.18 uur te zien op Omroep Flevoland. Het programma wordt elk uur herhaald. Heeft u een tip voor de politie? Geef deze dan gratis door via de opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem bellen kan ook, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Alle onderwerpen zijn onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat door de actualiteit andere zaken behandeld kunnen worden.

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad