Insluipster steelt van bejaarde bewoonster

woensdag 19 april 2017

Lelystad - Op dinsdag 18 april vond op de Tjalk een insluiping cq. babbeltruc Plaats. De bejaarde bewoonster raakte geld kwijt.

Rond 12.00 uur werd bij de slechtziende 87-jarige bewoonster aangebeld. Het slachtoffer, in de veronderstelling dat het een buurvrouw was, opende de deur en liet de vrouw binnen. Eenmaal binnen bleek het echter niet om de buurvrouw te gaan maar een gewiekste insluipster. Zij knoopte een gesprek aan maar toen het slachtoffer achterdochtig werd, vertrok zij snel uit de woning. Dit deed zij echter niet zonder geld van de bejaarde dame mee te nemen. De politie beschikt over een summier signalement:

De politie stelt een onderzoek in en komt graag in contact met getuigen van de insluiping of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-OnlineĀ melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad