Getuigen gezocht van zware mishandeling

donderdag 2 februari 2017

Almere - De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling van een 18-jarige vrouw uit Almere op donderdag 26 januari. De vrouw werd op de Schilderhof belaagd door een onbekende man. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer liep om 00.30 uur via de passage in de richting van het Stationsplein waar ze door een onbekende man werd aangesproken. Zij besloot hier niet op te reageren en liep vervolgens door naar de Schilderhof. Daar werd zij van achteren aangevallen waardoor zij ten val kwam. Zij werd meerdere keren geschopt en raakte daarbij buiten bewustzijn. Het slachtoffer liep door deze mishandeling zwaar lichamelijk letsel op.

De politie wil graag in contact komen met de onbekende man die het slachtoffer kort voor de mishandeling heeft gesproken. Daarnaast komt de politie graag in contact met getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord. Bent u getuige geweest of bent u de man die de vrouw heeft gesproken? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of via M-online.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad