Dodelijk ongeval op de Praamweg

vrijdag 8 juli 2016

Lelystad - Op de Praamweg ter hoogte van de Knardijk is een 73-jarige Almeerder om het leven gekomen bij een verkeersongeluk met een landbouwvoertuig. Zijn 74-jarige vrouw raakte bij het ongeval ernstig gewond en werd met spoed naar een specialistisch ziekenhuis overgebracht.

Rond 14.00 uur fietsten de man en de vrouw op de Praamweg in de richting van de Knardijk. Vlak voor de kruising kwamen ze in de aanrijding met een landbouwvoertuig. De 73-jarige man overleed ter plekke, de vrouw liep ernstige verwondingen op en ligt nog in het ziekenhuis. Haar gezondheidstoestand wordt omgeschreven als zorgelijk. De bestuurder van het landbouwvoertuig werd aangehouden. Deze 55-jarige man uit Ijsselmuiden mocht na zijn verhoor naar huis.  Verkeersspecialisten doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Uw tip!

De recherche heeft inmiddels een getuige gehoord, maar is dringend op zoek naar mensen die het ongeval hebben gezien of rond dat tijdstip op de Praamweg hebben gereden. Heeft u de man en de vrouw voorafgaand aan het ongeval in die omgeving zien fietsen of heeft u voorafgaand aan de aanrijding het landbouwvoertuig opgemerkt of zien rijden? Geef dan uw informatie door via 0900-8844 of via dit meldformulier op Politie.nl.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad