Politie zoekt getuigen van aanrijding Atol

vrijdag 17 oktober 2014

Lelystad - Een 20-jarige inwoner van Lelystad is maandagmiddag 13 oktober zwaar gewond geraakt bij een aanrijding op het kruispunt Atol met de Zandbank.

Het slachtoffer zat op de fiets en reed vanaf de Bovenover in derichting van de Atol. Bij deze aanrijding die plaats had tussen 12.45 en 13.00uur reed de auto door. Het gaat om een Fiat Multipla met de mogelijke kleurblauw. De bestuurder van deze auto is lichtgetint en heeft zwart haar. Debestuurder heeft geen hulp verleend en is direct na het ongeval weggereden. Hetslachtoffer is met diverse ernstige verwondingen overgebracht naar hetziekenhuis.

Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie

Aangezien het hier gaat om een misdrijf is de politie naarstig op zoek naarde veroorzaker van dit ongeval. Bekend is dat er ten tijde van het ongeval eenoudere dame in de nabijheid was. De politie komt heel graag met haar in contact.Mochten meerdere personen informatie hebben of het ongeluk hebben gezien, danworden zij ook verzocht om te bellen met de politie via 0900-8844, vraag dannaar de recherche van het basisteam Lelystad.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad