Lelystad | straatinfo

overige politie meldingen

Mannen gewond in Lelystad

overige

Lelystad - Twee mannen komen woensdag 18 oktober met verwondingen binnen in het ziekenhuis. De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden!

Woensdagochtend vroeg, rond 04:30 uur, komt er een melding binnen van een ziekenhuis in Lelystad dat er twee mannen binnen zijn gekomen met verwondingen die van geweld afkomstig zijn. De agenten gaan direct op de melding af en krijgen een deel van het verhaal te horen. De mannen hebben eerder die nacht op het Kofschip in Lelystad de verwondingen opgelopen. Maar het is niet duidelijk wat de toedracht is.

Er wordt direct een onderzoek ingesteld op het Kofschip in de omgeving van Scholengemeenschap Lelystad. Hier wordt gezocht naar een mogelijke plaats delict en sporen.

De recherche onderzoekt het incident en zoekt mensen die meer kunnen vertellen hierover. Heeft u iets gezien rond 04:00 uur op het Kofschip wat kan helpen bij het onderzoek? Of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de recherche in Lelystad via 0900-8844 of vul het tipformulier in via www.politie.nl. Wilt u liever anoniem informatie doorgeven, dan kan dat via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Beroving van tas en jas
Lelystad

Man gewond bij ruzie op bruiloft
Lelystad

Twee mannen zwaar gewond door geweld
Lelystad

Twee aanhoudingen na steekincident
Enschede

Man gestoken tijdens ruzie
Lelystad

Aanhoudingen na schietincident
Lelystad

Update onderzoek Lelystad, opnieuw twee verdachten aangehouden
Lelystad

Inbrekers op heterdaad betrapt door snelle melding
Lelystad

.Gewond bij aanrijding
Lelystad

Twee mannen gewond na steekincident Pallasstraat
Emmeloord

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio