Bezorger bedreigd en beroofd

maandag 17 juli 2017

Lelystad - Op zondagavond 16 juli werd een bezorger van een snackbar overvallen met geweld. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 23.15 uur arriveerde de bezorger bij een woning aan de Jol 23 om een bestelling af te leveren. Hij belde aan, maar er deed niemand open. Hierop belde hij met het telefoonnummer dat de klant had opgegeven. Er werd opgenomen door een man hem vroeg om achterom te komen, omdat hij in de tuin zat. De bezorger vond dit geen raar verzoek; hij had dit vaker meegemaakt. Aangekomen bij de achterkant van het huis, werd hij aangesproken door twee onbekende mannen. Eén van hen pakte hem vast, waarna hij het slachtoffer bedreigde met een steekwapen. De mannen vroegen om geld en de bezorger gaf alles wat hij bij zich had. Hierna werd hij ook beroofd van zijn telefoon. Vervolgens gingen de verdachten ervandoor en reed het slachtoffer direct terug naar de snackbar, waar hij de politie belde.

De verdachten zijn tussen de 18 en 25 jaar oud en hebben een slank tot normaal postuur. Ze zijn beide rond de 1,75 meter lang en droegen donkere kleding. Verder hadden zij een bivakmuts op en zwarte handschoenen aan. De verdachten hadden allebei een steekwapen in hun handen.

Bent u getuige geweest van de beroving of heeft u informatie die kan helpen om deze zaak op te lossen, bel dan met de recherche in Lelystad via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt dan kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad