Getuigen straatroof gezocht

donderdag 6 oktober 2016

Lelystad - Een 45-jarige vrouw uit Lelystad is woensdagmiddag 5 oktober beroofd van haar tas. De vrouw had net geld gepind bij de Rabobank aan het Stationsplein in haar woonplaats en was op de fiets op weg naar huis, toen ze rond 16:10 uur bij de Rigastraat achter haar een scooter hoorde naderen.

De vrouw had beide handen aan het stuur toen haar tas van haar schouder werd gehaald. De dader maakte na de diefstal rechtsomkeert en reed weg in de richting van het station van Lelystad. De vrouw is nog een stukje achter de scooter aangefietst, maar verloor hem uiteindelijk uit het zicht.

 

Volgens het slachtoffer reed de dief op een witte scooter, voorzien van een windscherm. De bestuurder was een man met een leeftijd tussen de 25 en 30 jaar van ongeveer 1.80 meter lang met een licht getint uiterlijk. Hij heeft een gezet postuur en droeg een blauwe spijkerbroek, witte sportschoenen en een korte zwarte jas. De man was gladgeschoren, heeft bruine ogen en zwart kort krullend haar dat aan de achterkant is opgeschoren. 

De politie komt graag in contact met getuigen en roept hen op zich te melden bij de politie in Lelystad, via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad