Gewapende overval op winkel

vrijdag 10 november 2017

Lelystad - Bij een gewapende overval op een winkel aan de Zuiderpoort is donderdagavond een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De politie zoekt getuigen.

Op donderdag 9 november, omstreeks 19.30 uur, kwamen twee gewapende mannen de winkel binnen en bedreigden daar winkelende mensen en winkelmedewerkers. Vervolgens dwongen de twee daders een winkelmedewerker om de kluis  te openen. Nadat de inhoud van de kluis in een  tas was gestopt, renden de twee daders de winkel uit in de richting van de Praxis. Bij de overval raakte niemand gewond.  Door een aantal betrokkenen is aangifte gedaan en er zijn meerdere getuigen gehoord.Signalement

Zowel de winkelmedewerkers als verschillende getuigen hebben de twee daders gezien. Zij gaven het volgende signalement van de twee daders:

Dader 1: 

- Donker getint

- Ongeveer 1.85 a 1.90 meter lang

-Normaal tot breed postuur

-Droeg een zwarte (bivak)muts en masker met daarop een soort wit skelet afgebeeld

- Grijze lange jas

             

Dader 2:

- Donker getint

- Iets kleiner dan dader 1

- Zwarte jas

- Mager postuur

- Zwart stoffen kapje voor de mond

Getuigen gezocht

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Online melden kan via onderstaand meldformulier of via M-online.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad