Overval op 90-jarige vrouw

maandag 15 september 2014

Lelystad - De politie is op zoek naar twee jongemannen die zondagavond 14 september een hoogbejaarde mevrouw overvielen in haar woning.

Rond 18.45 uur werd er aangebeld bij een woning aan deGrietenij. De 90-jarige bewoonster deed de deur open, waarna ze direct weer naarbinnen werd geduwd door twee mannen. De vrouw werd bedreigd en vastgehouden. Dedaders hebben de woning na enige tijd weer verlaten met een nog onbekende buit,waarbij ze het slachtoffer achterlieten.

De bewoonster werd door ambulancepersoneel onderzocht. Ze waserg ontdaan doorhet voorval.

Signalement

Het gaat om twee getinte mannen, mogelijk Hindoestaanse afkomst, waarvan 1een spijkerjas en de andere een leren jas droeg. Ze zijn rond de 20-25 jaar enhebben een slank postuur. Een van de mannen droeg een donkere, dwars gestreeptemuts en een van hen had een fiets bij zich.

Heeft u informatie?

Heeft u iets gezien of (her)kent u de twee verdachten aan de hand van hetsignalement? Neemt u dan contact op met de politie in Lelystad via 0900-8844.Liever anoniem? Dan kunt u bellen naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Een woningoverval is een zeer gewelddadige vorm van criminaliteit. Meerinformatie en tips om een woningoverval te voorkomen vindt uopde speciale pagina.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad