Overval snackbar - één verdachte aangehouden

donderdag 17 maart 2016

Lelystad - Een 26-jarige man uit Lelystad is woensdagavond 16 maart aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een overval op een snackbar op het Noorderwagenplein.

Rond 21.00 uur kwam een melding van de overval binnen en dat de dader was gevlucht. Het bleek dat hij even daarvoor met een wapen binnen was gelopen en een greep in de kassa had gedaan. Direct zochten meerdere politieagenten naar de verdachte. Bij de zoekactie werden ook een politiehond en een politiehelikopter ingezet.

Aanhouding

Later die avond zagen agenten in de omgeving van de Agorahof een man lopen die voldeed aan het signalement. Hij ging er als een haas vandoor bij het zien van de agenten. Na een zoekactie in de struiken op de Lindelaan kon de man aangehouden worden. Omdat de politiehond bij de overmeestering van de man werd ingezet, liep de verdachte lichte verwondingen op. Hij werd ter plekke door ambulancepersoneel verzorgd, waarna hij kon worden ingesloten op het politiebureau. Bj de man werd een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen en wat geld. De verdachte zit nog vast en recherche Lelystad heeft de zaak in onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad