Straatroof in Lelystad

vrijdag 28 februari 2014

Lelystad - Op vrijdagnacht 28 februari werden drie personen uit Lelystad onder bedreiging beroofd. Politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Omstreeks 03:10 uur liepen de slachtoffers, een jongen van 17jaar, een man van 18 jaar en een meisje van 17 jaar, op de Archipel. Op de hoekDe Wissel en Neringspassage werden zij aangesproken door twee onbekende mannen.Zij volgden hen naar de Archipel en aldaar eisten de mannen dat de drieslachtoffers hun geld en mobiele telefoons afstonden. Bij de 17-jarige jongen isuiteindelijk een geldbedrag afhandig gemaakt en van de 18-jarige man werd zijnfiets meegenomen.

Nadat de slachtoffers de politie gewaarschuwd hadden, zijn agenten ter plekkeop zoek gegaan naar de daders. Deze zijn niet aangetroffen, wel is de fiets vanhet slachtoffer teruggevonden.

Signalement

Het signalement van de dader die de fiets afhandig maakte is alsvolgt: een jongen met een donkere huidskleur, ongeveer 1.70m tot 1.80m lang metzwart haar.

De andere dader was een licht getinte jongen van ongeveer 1.70m tot 1.80mlang, slank postuur met een smal gezicht en donkerblond haar.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Heeft utussen 02.50 uur en 03.20 uur iets gezien wat te maken heeft met deze straatroofin de omgeving van de Archipel? Neemt u dan contact op met de politie via0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad