Straatrovers op de Schans

dinsdag 20 december 2016

Lelystad - Maandagavond 19 december is een 22-jarige man uit Almere slachtoffer geworden van een straatroof op De Schans. De politie zoekt getuigen.

Rond 19.00 uur liep het slachtoffer op De Schans ter hoogte van het fietspad. Plotseling renden twee personen op hem af en schreeuwden dat hij alles moest afgeven. Het slachtoffer zette het op een rennen, maar werd ingehaald en overmeesterd. Ze pakten zijn telefoon en autosleutels af, waarna de straatrovers er vandoor gingen in de richting van het Lelycentre. De gestolen telefoon werd even later teruggevonden op de Polderdreef. Ondanks een zoekactie werden de daders niet aangetroffen.

Signalement

Verdachte 1 heeft een negroïde uiterlijk, is ongeveer 1.70 m lang en had een kort baardje. Verdachte 2 heeft een lichtgetinte huidskleur en is ook ongeveer 1.70 m lang. Hij droeg een donker petje.

Bent u getuige geweest of heeft u de daders op hun vluchtroute gezien, geef uw informatie dan door via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad