Woningoverval Lelystad in Opsporing Verzocht

dinsdag 31 oktober 2017

Lelystad - Op dinsdag 31 oktober besteedt het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht aan een woningoverval op de Schoener 28 in Lelystad. Hierbij zullen ook beelden getoond worden van de verdachten. De politie hoopt hiermee dat getuigen, die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak, zich melden.

In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 juni stonden rond 05.30 uur drie gemaskerde personen voor de deur van een woning aan de Schoener 28. Ze hadden wapens bij zich en waren aan de voordeur aan het morrelen. Eén van de bewoners kwam op dat moment net thuis en werd door de mannen vastgegrepen. Een andere bewoner, die lag te slapen, deed vervolgens de voordeur open, waarna ze beiden naar binnen werden geduwd. In de woning ontstond een worsteling met de overvallers die uiteindelijk wegvluchtten.

In de uitzending van Opsporing Verzocht zijn bewakingsbeelden te zien zijn van de overval en de verdachten. De uitzending is op dinsdag 31 oktober om 21.40 uur op NPO 1.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen en mensen die meer weten over deze overval, contact op te nemen via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad