Woningoverval Lelystad; de politie zoekt getuigen

zaterdag 25 februari 2017

Lelystad - Op vrijdag 24 februari werd een woning overvallen aan de Jol 32. De politie doet onderzoek.

Rond 16.50 uur kwam de melding van de overval. Agenten gingen erheen en troffen een vrouw aan die vertelde dat ze overvallen was door drie onbekende mannen. De mannen kwamen de woning in en duwde het slachtoffer, onder bedreiging van een wapen, de gang in, waarna ze op de grond viel. De daders gingen er uiteindelijk met onbekende buit vandoor. Hierna werd de politie gealarmeerd.

De verdachten zijn alle drie mannen van rond de 18 jaar oud met een getinte huidskleur. Ze waren allemaal tussen de 1,80 en 1,85 meter lang en twee van hen droegen bivakmutsen. De verdachte zonder bivakmuts heeft zwart, krullend haar. Ze droegen allemaal donkere kleding.

De politie zoekt getuigen van de overval of mensen die meer informatie hebben over de verdachten. U kunt zich melden via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Als u zich liever anoniem meldt dan kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad