Woningoverval op de Punter

donderdag 22 december 2016

Lelystad - Bewoners van een woning op de Punter 35 zijn woensdagmiddag 21 december slachtoffer geworden van een woningoverval. De politie roept getuigen op zich te melden.

Rond 17.30 uur belde een onbekende man bij de woning aan. Toen de bewoners opendeden, bedreigden hij hen met een mes en stapte de woning binnen. Hij eiste geld, maar is uiteindelijk zonder buit vertrokken. Politieagenten zochten in de omgeving, maar de overvaller werd niet meer aangetroffen. De recherche heeft de zaak in de onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Signalement

De dader rende weg in de richting van de Jol. Het betrof een man met een getinte huidskleur. Hij was ongeveer 18-20 jaar oud en had een slank tot tenger postuur. Hij droeg een rode jas (kort model) en had een donkere broek aan. Verder droeg hij een witte muts met brede rand op zijn hoofd.

Uw tip!

Heeft u deze man in de omgeving gezien of mogelijk na de overval zien wegvluchtten? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad