Auto te water (UPDATE)

maandag 10 april 2017

Lelystad - Op maandag 10 april raakte de bestuurster van een personenauto op de Dronterweg in het water. Zij kon door een brandweerduiker uit de auto worden gehaald en naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Rond 09.40 uur reed de vrouw, een 42-jarige inwoonster van Dronten, over de Dronterweg in de richting van de brug over de Lage Vaart. Door nog onbekende reden raakte ze met haar auto van de weg en reed het water van de Lage Vaart in. Passanten informeerden direct de hulpdiensten. Een van de getuigen ging zelf het water in en probeerde de auto open te krijgen. Dit lukte echter niet. Een duiker van de brandweer ging bij het ter plaatse komen direct het water in en bevrijdde de enige inzittende. De zorg werd hierna overgenomen door ambulancepersoneel, bijgestaan door het traumateam van de traumaheli. Zij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar zij is opgenomen. Specialisten van de Verkeersongeval Analyse kwamen ter plaatse en doen het onderzoek naar de toedracht.

In verband met het onderzoek naar dit ongeval is de politie op zoek naar getuigen die zich nog niet gemeld hebben. Hebt u het ongeval zien plaatsvinden dan wordt u verzocht te bellen met 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad