Openbare orde

vrijdag 26 mei 2017

Lelystad - In de nacht van donderdag op vrijdag 26 mei tegen middernacht kreeg de politie de melding van een opstootje nabij een uitgaansgelegenheid bij de Neringpassage. Een groepje van zo’n zes personen uit Almere kreeg conflicten met ander uitgaanspubliek. Hierbij zou ook geweld zijn gebruikt. De groep uit Almere werd meermaals tot kalmte gemaand en toen hieraan niet werd voldaan, werden zij gevorderd te vertrekken.

Het groepje personen bleef zich hinderlijk gedragen bij het Station aan het Stationsplein. Toen één van hen – een 23-jarige man uit Almere – niet voldeed aan de vordering om het stationsgebouw in te gaan en te vertrekken, werd hij aangehouden. Het groepje bleef vervelend en provocerend richting publiek en politie. Om de rust te herstellen,  werd daarop iedereen van de groep aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Hierbij was de politie genoodzaakt om met gepast geweld de aanhoudingen uit te voeren. Ze zijn daarop geboeid overgebracht naar het bureau voor nader onderzoek en verhoor.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Lelystad | 112 alarmeringen Lelystad | Goedkoop Tanken in Lelystad | Supermarkten in Lelystad | Weerbericht Lelystad